Over ons

Liefs uit Limburg is hét platform voor iedereen die in Limburg op zoek is naar leuke tips, uitjes, hippe hotspots, lekkere restaurants, echte Limburgse recepten, verrassende slaapplekken en nog veel meer. Je bent natuurlijk ook welkom wanneer je gewoon nieuwsgierig bent naar al het leuks dat Limburg te bieden heeft.. of om te zien wat wij uitspoken!

Waar het ooit begon

Het idee voor Liefs uit Limburg is in 2018 aan de keukentafel ontstaan. We waren direct enthousiast en niet veel later stond de website voor 'Liefs' live. Het idee was om Limburg opnieuw op de kaart zetten: voor iedereen, maar vanuit de ogen van ons: 'jonge honden'. Limburg is verrassend, er is van alles te doen en het is er ook nog eens prachtig. Het voelt eigenlijk iedere dag een beetje als vakantie. Dat moet gedeeld worden.

Wat wij belangrijk vinden

Wij gaan veel samen op pad. Dat vinden we heerlijk. Iedere keer maken we de mooiste dingen mee. Soms zijn we uitgenodigd, maar vaak gaan we ook op eigen initiatief. Dat doen wij, in overleg met de ondernemer, tegen een passende vergoeding en altijd oprecht. Dat vinden wij belangrijk, wij staan achter iedere blog of recensie die wij schrijven.

Wil jij met ons samenwerken?

Dat kan! Daarvoor hebben we een speciale mediakit gemaakt. Dat is wel zo duidelijk en makkelijk. Wij checken altijd of een samenwerking bij ons past, zo niet, dan zijn we daar eerlijk over. Als we een samenwerking aangaan, vertellen we dit onze lezers altijd, ook dat vinden we eerlijk.

Heb je tips voor ons?

Doorgaans zijn we snel op de hoogte van ontwikkelingen in de provincie. Stel we missen toch iets of jij bent ervan overtuigd dat we ergens naartoe moeten, tip ons dan!

Wij zijn liefs uit limburg

Fleur

Fleur is geboren en getogen in Limburg and proud of it! Als creatieve avonturier is zij gek op nieuwe dingen ervaren en ontdekken, schrijven en op alle mogelijke manieren creatief bezig zijn. Humor is onmisbaar in haar leven.

Ellis

Ellis is gek op lekker en eerlijk eten. Door de week zo gezond mogelijk, maar in de weekenden drinkt zij graag een goed wijntje en eet zij met plezier een lekker stukje vlees. Om de balans erin te houden kun je haar tegenkomen in de Limburgse bossen op haar hardloopschoenen.

Adverteren?

Wil je met ons samenwerken? We hebben verschillende mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Door je in te schrijven blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Liefs uit Limburg. We gebruiken jouw e-mailadres enkel voor deze doeleinden.
Bedankt! Je bent ingeschreven...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2024 Liefs uit Limburg. Alle rechten voorbehouden.
Website door Hive Collective